IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
17 august 2023

Plata ratelor Credius IFN, disponibilă pentru consumatori în cele peste 20.000 de magazine partenere PayPoint

Consumatorii din toată țara au acces la un nou serviciu de plată disponibil în cele peste 20.000 de puncte de plată PayPoint, datorită parteneriatului încheiat între companie și Credius IFN.

Astfel, clienții care au accesat credite de nevoi personale sau credite pentru bunuri prin Credius își vor putea plăti ratele simplu și rapid la orice punct de lucru PayPoint din țară, odată cu efectuarea plăților pentru facturi, asigurări sau în timp ce își fac cumpărăturile.

Plata se poate face în baza contractului, iar operatorul va scana codul de bare și va introduce suma de plată, în funcție de solicitarea plătitorului. Un client poate plăti minimum 1 leu pe tranzacție, iar suma maximă care poate fi achitată este de 5.000 lei. Plățile pentru plata ratelor realizate în magazinele partenere PayPoint nu presupun comision suplimentar și pot fi efectuate oricând în timpul de funcționare a magazinelor partenere, inclusiv în zilele de weekend.

„Timpul pe care îl avem la dispoziție în ziua de astăzi este adeseori limitat, de aceea obiectivul nostru este să oferim tuturor românilor opțiuni de plată complete și simplu de accesat, care pot fi realizate rapid într-un singur loc; astfel, oamenii se pot bucura de mai mult timp pentru activitățile care contează pentru ei. În cadrul celei mai extinse rețele de magazine partenere din România, reţeaua PayPoint, oferim acces la plăți simplificate consumatorilor din medii urbane și din zone rurale, în același loc unde aceștia îşi fac cumpărăturile zilnice. În această notă, parteneriatul încheiat cu Credius completează gama de servicii disponibile în rețeaua noastră, pe care o dezvoltăm constant, în funcție de interesele și nevoile consumatorilor.” Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

 

Despre PayPoint

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua diverse plăți: facturi utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate. De asemenea serviciul de coletărie este disponibil pentru consumatori, astfel că aceştia îşi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o oră potrivită programului lor.

Despre Credius IFN

Credius IFN este una dintre primele companii Fintech originare din România și cea mai tehnologizată instituție financiară nebancară, oferă clienților săi o gamă largă de credite de consum. Simplificarea și rapiditatea procesului de creditare diferențiază compania de mulți dintre concurenții săi. Datorită digitalizării și automatizării absolute, clienții pot accesa credite din orice loc, 24/7, iar tot procesul de creditare, inclusiv livrarea banilor către client, poate fi finalizat în timp record de 5 minute. Creditul cu Selfie este cea mai recentă inovație lansată de Credius, bazată pe o soluție modernă, ce permite verificarea identității clienților noi print-un simplu Selfie. În cei 10 ani de activitate pe piața de creditare din România, Credius IFN a oferit credite pentru peste 95 mii de clienți în valoare de aproximativ 500 milioane de lei.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • Plata ratelor Credius IFN, disponibilă pentru consumatori în cele peste 20.000 de magazine partenere PayPoint

    icon
  • Cei peste 80.000 de clienți iCredit își pot plăti de acum ratele rapid și simplu prin PayPoint

    icon
  • Toți clienții Credit Europe Bank România, posesori de carduri de credit, își vor putea achita ratele la cele aproximativ 20.000 de puncte de plată PayPoint

    icon
  • PayPoint România și RoCapital anunță semnarea unui acord de colaborare

    icon