IE is not supported! Please open this website in other browser.

Plățile tale sunt pe mâini și mai bune!

Instalează aplicația PayPoint și poți să achiți facturi la utilități, rate, să faci reîncărcări electronice, plăți online și multe altele. 

iconicon
icon
bullets
shape
icon
shape
icon

De ce să îți instalezi aplicația PayPoint?

 • icon

  100% gratuită 

  Folosirea aplicației PayPoint este gratuită, indiferent de numărul de furnizori aleși sau de numărul de plăți efectuate.

 • icon

  Confort maxim

  Ai toți furnizorii în același loc, notificări la scadență și plata cumulată, astfel încât să-ți faci plățile rapid și fără efort.

 • icon

  Siguranță deplină

  Aplicația PayPoint folosește ultimele tehnologii de securitate astfel încât datele tale să fie în deplină siguranță.

Ai totul la îndemână

 • phone image

  Selectează furnizorii preferați în aplicație, adaugă facturile și plătești totul odată! Electricitate, gaze, apă, cablu, le avem pe toate.

 • phone image

  Setează pentru fiecare factură data scadentă și primești notificări atunci când se aproprie termenul de plată.

 • phone image

  Plătești facturile din câteva mișcări, totul de pe telefonul tău.

 • app icon
 • app icon

Avem răspuns la întrebările tale

În cazul în care nu găsiți aici răspuns pentru o întrebare sau o nelămurire, vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa [email protected]

Cu PayPoint plătești rapid și în siguranță facturi la utilități (gaze, electricitate, apă, cablu, internet și multe altele). Mai mult, poți să-ți reîncarci cartela telefonică, să-ți plătești ratele lunare sau să-ți alimentezi conturi folosite pentru plăți online (din alte conturi online). Aplicația PayPoint este dedicată consumatorilor persoane fizice. 

Cu aplicația PayPoint iți gestionezi plățile lunare într-un singur loc, simplu, rapid și eficient. Spune adio vremurilor în care trebuia să accesezi site-ul fiecărui furnizor în parte, să intri în cont, să adaugi datele de plată și să plătești. Cu PayPoint îți faci plățile în siguranță, totul de pe telefonul tău și 100% gratuit! 

Îți oferim diverse metode pentru configurarea și plata facturilor, astfel încât să-ți poți plăti utilitățile cat mai simplu și rapid. În funcție de furnizorul selectat, poți scana codul de bare al facturilor, adăuga codul de client sau chiar încărca în aplicație factura în format PDF primită pe email de la furnizorul tău. 

Aplicația PayPoint și folosirea ei în întregime este 100% gratuită. Nu există niciun cost sau comision ascuns, nicio limită pe numărul de furnizori, facturi sau operațiuni efectuate.