IE is not supported! Please open this website in other browser.

Bine ai venit la PayPoint!

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua diverse plăți: facturi utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate. De asemenea serviciul de coletărie este disponibil pentru consumatori, astfel că aceştia îşi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o oră potrivită programului lor.

icon
bullets
shape
icon
shape
icon

Misiunea PayPoint

Misiunea companiei este aceea de a-și menține poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor în care operează, cu un portofoliu în permanență diversificat, compania preferată de consumatorii, comercianţii şi furnizorii parteneri.

Valorile PayPoint

 • icon

  Orientare spre client

  Înțelegem nevoile clienților noștri (furnizori, comercianți, consumatori) și construim procesele, serviciile și soluțiile optime în scopul întâmpinării acestora.

 • icon

  Ambiția 

  Suntem orientați către rezultat, suntem îndrăzneți, avem atitudinea “Da, se poate!”.

 • icon

  Dedicarea

  Suntem implicați, acționăm cu energie și ne bucurăm de atingerea obiectivelor.

 • icon

  Responsabilitatea

  Ne bazăm pe propriile forțe, ne respectăm promisiunile și ducem lucrurile la bun sfârșit.

 • icon

  Creativitatea

  Suntem permanent în căutarea unor noi abordări, rezolvăm problemele și identificăm oportunitățile de îmbunătățire.

 • icon

  Spiritul de echipă

  Ascultăm, înțelegem și ne oferim sprijin reciproc.

În plus, punem accent și pe:

 • icon

  Investiţiile în tehnologie

  Serviciile oferite de PayPoint au la bază o tehnologie modernă și investim în dezvoltare permanentă.

 • icon

  Protecţia mediului 

  Suntem permanent implicaţi în proiecte de recuperare şi reciclare a ambalajelor, a accesoriilor şi echipamentelor electrice şi electronice, fiind preocupaţi de efectele negative ale deşeurilor asupra mediului.

Echipa PayPoint

Suntem o echipă dinamică, interesată de nou, de evoluțiile tehnologice, de preferințele clienților și consumatorilor și, ori de câte ori ne căutăm un coechipier nou, vrem să împărtășim aceleași curiozități care ne ajută în permanență să fim mai buni, să creștem ca business.

Ne străduim să asigurăm un mediu de lucru prietenos şi primitor și încurajăm iniţiativele, performanţa şi formarea continuă a oamenilor.

Suntem profesionişti, pasionaţi de ceea ce facem, avem o atitudine pozitivă, promovăm în permanență colaborarea între echipe şi respectăm activitatea fiecăruia dintre membri. Iar în loc de concluzie: suntem mândri să fim în echipa PayPoint!

icon
shape
icon
shape
icon