IE is not supported! Please open this website in other browser.

O metodă mai rapidă și confortabilă de a face plăți

 • icon

  Plată facturi diverse și utilități  

  Gaze, lumină, telefonie, întreţinere, televiziune, rate bancare, asigurări, toate aceste servicii pot fi achitate rapid.

 • icon

  Reîncărcare cartelă

  Reîncarci cartela direct doar cu numărul de telefon. Ai cele mai bune prețuri pentru cartele SIM de la principalii operatori precum şi servicii de reîncărcare electronică.

 • icon

  Transfer de bani

  Caută însemnul PayPoint și Western Union pentru a trimite sau primi bani, atât din afara ţării cât şi de pe teritoriul României.

 • icon

  Colet Expres

  Ridică-ți coletul comandat de pe internet simplu, sigur și rapid, direct din magazinul PayPoint Colet Expres din apropiere, la o oră potrivită programului tău.

 • icon

  Taxe auto

  Prin PayPoint ai posibilitatea să achiți următoarele taxe: rovinieta, taxa de Pod Cernavodă, taxa de emitere a permisului de conducere, taxa de emitere a certificatului de înmatriculare și taxa de emitere a autorizației de circulație provizorie.

 • icon

  Gaming si e-money

  Achiziționezi produse în format digital (licențe programe software, jocuri, servicii media - filme, cărți, muzică, programe TV), dar și vouchere valorice de încărcare a portofelelor electronice, pentru plăți online.

 • icon

  Loto

  Caută magazinele cu sigla PayPoint din drumul tău şi participă la jocurile preferate: Loto 6/49 şi Noroc, Joker şi Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc.

Ce poți plăti prin PayPoint

PayPoint are contracte încheiate cu o gamă largă de furnizori şi operatori din domenii variate. Află dacă furnizorul pe care îl cauți este partener PayPoint. 

  Vezi lista completă de parteneri
  icon
  bullets
  shape
  icon
  shape
  icon
  image image