IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
18 iulie 2023

Cei peste 80.000 de clienți iCredit își pot plăti de acum ratele rapid și simplu prin PayPoint

PayPoint România anunță încheierea unui nou acord de colaborare cu Easy Asset Management, companie ce activează sub brandul iCredit, prin care le oferă clienților o nouă metodă simplă și la îndemână pentru plata ratelor lunare.

Astfel, cei peste 80.000 de clienți iCredit pot achita de acum ratele pentru creditele de nevoi personale la oricare dintre cele aproximativ 20.000 de terminale PayPoint din toată țara, în magazine din apropiere, odată cu efectuarea cumpărăturilor zilnice.

Pentru efectuarea unei plăţi, clientul vine în magazinul partener PayPoint cu notificarea iCredit prevăzută cu cod de bare. Vânzătorul scanează codul de bare, încasează suma în numerar şi emite o chitanţă cu detaliile tranzacţiei. Plățile realizate în punctele de plată PayPoint nu presupun comision suplimentar și pot fi făcute oricând în intervalul de funcționare al magazinelor partenere, inclusiv în weekend.

„Misiunea noastră este să simplificăm plățile pentru toată lumea. Clienții magazinelor noastre partenere au nevoie de soluții de plată rapide și ușor de accesat, dar și variate, astfel încât să-și poată face toate plățile  lunare într-un singur loc. Parteneriatul cu iCredit completează gama noastră de servicii și ne ajută să oferim mai multă varietate și flexibilitate în ceea ce privește plățile, pentru orice client care trece pragul unui comerciant partener PayPoint. Suntem într-o expansiune continuă pe acest segment și avem în plan alte noi parteneriate care vor completa gama noastră de produse şi servicii disponibile.” - Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

„Modelul nostru de business este bazat pe oferirea de soluții convenabile și ușor de accesat pentru clienții noștri atât în momentul în care au nevoie de un credit rapid, cât și atunci cand vine vorba de plata ratelor. Un obiectiv strategic îl reprezintă crearea de canale alternative de plata a ratelor. Prin încheierea parteneriatului cu PayPoint, cei peste 80.000 de clienți vor avea acces la o metoda modernă și accesibilă de plată a ratelor la cele 20.000 de puncte de plată PayPoint din România. În acest fel, clienții noștri vor economisi ceea ce contează cel mai mult pentru ei - timp - și vor avea parte de o experiență îmbunătățită alături de iCredit”, a declarat Alben Mitarev, Director General iCredit.

Despre PayPoint

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua diverse plăți: facturi utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate. De asemenea serviciul de coletărie este disponibil pentru consumatori, astfel că aceştia îşi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o oră potrivită programului lor.

Despre iCredit:

iCredit, unul din jucătorii de top din piața financiară nebancară din România, face parte din Management Financial Group (MFG), o corporație care unește principalii furnizori de servicii nebancare din Europa Centrală și de Est.

În Romania, iCredit activează de peste 12 ani și oferă cele mai simple, rapide și convenabile soluții financiare pentru clienți la domiciliul acestora sau în mediul online. Echipa noastră este formată din peste 1400 de profesioniști ce activează atât în sediul central din București, cât și în cele peste 110 de sucursale din toată țara.

18 iulie 2023

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
 • Plata ratelor Credius IFN, disponibilă pentru consumatori în cele peste 20.000 de magazine partenere PayPoint

  icon
 • Cei peste 80.000 de clienți iCredit își pot plăti de acum ratele rapid și simplu prin PayPoint

  icon
 • Toți clienții Credit Europe Bank România, posesori de carduri de credit, își vor putea achita ratele la cele aproximativ 20.000 de puncte de plată PayPoint

  icon
 • PayPoint România și RoCapital anunță semnarea unui acord de colaborare

  icon