IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Facturile Messer Medical pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

Beneficiarii serviciilor puse la dispozitie de Messer Medical, pot achita, de acum, in doar cateva minute contravaloarea acestora, datorita  parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică pri

Beneficiarii serviciilor puse la dispozitie de Messer Medical, pot achita, de acum, in doar cateva minute contravaloarea acestora, datorita parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Messer Medical, furnizorul care comercializează și închiriază echipamente de oxigenoterapie de tip “home care”.

Clienții companiei Messer Medical își pot achita facturile de achiziționare sau închiriere a echipamentelor de oxigenoterapie de tip "home care", în oricare dintre cele peste 18.000 de magazine partenere PayPoint din țară. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie să meargă cu factura în magazinul unde se găsește un terminal PayPoint, vânzătorul va scana codul de bare de pe factură și va încasa valoarea acesteia în numerar. Tranzacția se realizează pe loc, iar clientului îi este înmânată o chitanță ca dovadă a plății efectuate.

Plata facturilor devine sigură și rapidă în oricare dintre cele peste 18.000 de puncte PayPoint disponibile în toată țara. Majoritatea au program de funcționare prelungit, în weekenduri și chiar și în perioada sărbătorilor.

Utilizatorii pot căuta cele mai accesibile locații PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint anunta rezultatele pentru anul financiar incheiat la data de 31 martie 2019

    icon
  • Avantaje BCR pentru partenerii PayPoint

    icon
  • Germanos si PayPoint – parteneriat pentru plata facturilor de utiltati simplu si comod

    icon
  • Serviciile PayPoint, disponibile în magazinele Carrefour din toată ţara

    icon