IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Germanos si PayPoint – parteneriat pentru plata facturilor de utiltati simplu si comod

Germanos şi PayPoint anunţă parteneriatul prin care oferă clienţilor posibilitatea de a plăti facturile de utilităţi şi servicii prin simpla scanare a codului de bare de pe factură, prin intermediul unei soluţii puse la dispoziţie de către PayPoint. Datori

Germanos şi PayPoint anunţă parteneriatul prin care oferă clienţilor posibilitatea de a plăti facturile de utilităţi şi servicii prin simpla scanare a codului de bare de pe factură, prin intermediul unei soluţii puse la dispoziţie de către PayPoint. Datorită acestui sistem de plăţi a facturilor, clienţii Germanos vor putea achita toate facturile de servicii rapid, simplu şi comod, într-un singur loc, câştigând astfel timp pentru alte activităţi cotidiene.

Dintre sectoarele de servicii pentru care clienţii Germanos îşi pot plăti facturile se numără cele de utilităţi, telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu, financiar-bancar, cosmetic, servicii de securitate, servicii de transport sau plăți în numerar pentru servicii online.

Astfel, pe durata parteneriatului dintre cele două companii, clienţii Germanos vor beneficia de noul sistem de plată a facturilor la utilităţi în cele 187 de magazine Germanos din toată ţara, cât şi în reţeaua punctelor de plată PayPoint - peste 9.700 terminale la nivel naţional.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint anunta rezultatele pentru anul financiar incheiat la data de 31 martie 2019

    icon
  • Avantaje BCR pentru partenerii PayPoint

    icon
  • Germanos si PayPoint – parteneriat pentru plata facturilor de utiltati simplu si comod

    icon
  • Serviciile PayPoint, disponibile în magazinele Carrefour din toată ţara

    icon