IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
20 iunie 2023

PayPoint și FAN Delivery Express oferă o nouă facilitate livratorilor: depunerea numerarului încasat la orice punct de plată PayPoint

PayPoint România și FAN Delivery Express, platforma online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de FAN Courier în 2021, pun de acum la dispoziția livratorilor o modalitate simplă și rapidă de a depune sumele încasate. Astfel, datorită acestui acord de colaborare, livratorii pot preda numerarul acumulat într-o zi de lucru la orice punct de plată PayPoint din apropiere.

Noua facilitate poate fi accesată de toți livratorii și este disponibilă în oricare din cele aproximativ 20.000 de magazine partenere PayPoint. Acest serviciu va oferi flexibilitate ridicată pentru livratorii din toată țara, deoarece rețeaua PayPoint are acoperire teritorială națională, mai mult de jumătate dintre magazinele partenere fiind poziționate în mediul rural. De asemenea, livratorii din mediul urban își vor putea planifica ușor depunerea încasărilor cash pe traseu, beneficiind de peste 2.000 de puncte de încasare aparținând marilor rețele de retail modern.

”Facilitatea oferită livratorilor noștri contribuie la consolidarea parteneriatului cu PayPoint și reprezintă, în același timp o soluție care le oferă acestora siguranță și eficiență în desfășurarea activității zilnice. Fluxul simplificat de depunere a numerarului ridicat de un livrator pe parcursul zilei de lucru ne va ajută să eliminăm birocrația și să avem în timp real o evidență clară a încasărilor”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery Express

Livratorii pot depune până la 5.000 lei pe zi, în perioada intervalului de funcționare al fiecărui magazin partener. Procedura pentru depunerea banilor este simplă: livratorii trebuie să prezinte casierului din magazinul partener PayPoint un cod de bare în format electronic, în baza căruia vor depune sumele acumulate în ziua de lucru.

Serviciul este o extindere a parteneriatului deja existent dintre PayPoint și FAN Courier, liderul serviciilor de curierat din România. Livratorii se pot bucura de avantajele rețelei extinse de magazine partenere PayPoint de care beneficiază deja clienții finali, cum ar fi prezența în localități din toată țara, proximitatea sau programul prelungit.

PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, își completează astfel portofoliul de produse pe segmentul depunerilor de încasări, segment pe care  compania dorește în viitor să il extindă, prin noi acorduri de colaborare.

Strategia de creștere a PayPoint este axată atât pe diversificarea ofertei de servicii adresate clienților finali, cât și pe extinderea zonei de business cu noi parteneriate care să ofere avantaje companiilor și magazinelor din rețeaua noastră. De aceea, suntem încântați de colaborarea cu FAN Delivery Express prin care le putem oferi livratorilor din rețeaua partenerului nostru o nouă modalitate de a depune încasările în numerar, contribuind astfel la creșterea gradului de flexibilitate pentru ei. În viitorul apropiat avem în plan extinderea portofoliulul nostru de business cu noi parteneriate pe segmentele consacrate, dar şi pe segmente noi, astfel încât avantajele serviciilor noastre să ajungă la un număr cât mai mare de utilizatori.” - Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Despre PayPoint

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua diverse plăți: facturi utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate. De asemenea serviciul de coletărie este disponibil pentru consumatori, astfel că aceştia îşi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o oră potrivită programului lor. 

Despre FAN Delivery:

FAN Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, liderul pieței de curierat din România, este o platformă de personal shopping accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Party Shop, Farmacie, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă. Până în prezent, serviciile FAN Delivery sunt disponibile în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov si Craiova.

Clienții interesați să folosească serviciile FAN Delivery pot vedea lista vendorilor și, implicit, a produselor ce pot fi livrate rapid după înregistrarea pe platformă sau din aplicația mobilă. FAN Delivery este o platformă care acceptă plata online și cash a serviciilor.

 12 iunie 2023

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint și GLS România anunță semnarea unui acord de colaborare

    icon
  • PayPoint și FAN Delivery Express oferă o nouă facilitate livratorilor: depunerea numerarului încasat la orice punct de plată PayPoint

    icon
  • PayPoint anunţă semnarea unui parteneriat cu Eurolines

    icon