IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

PayPoint România, gazdă pentru partenerii săi de top din retail

București, 6 februarie 2019 - PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a invitat la sediul sau Top 30 parteneri, în cadrul evenimentului „Ziua partenerilor de top”, organizat pe 31 ianuarie

București, 6 februarie 2019 - PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a invitat la sediul sau Top 30 parteneri, în cadrul evenimentului „Ziua partenerilor de top”, organizat pe 31 ianuarie la sediul său din București.

În cei peste 10 ani de prezență pe piața locală, PayPoint România a clădit o poveste de succes, ajutând milioane de consumatori să achite din ce în ce în mai multe tipuri de plăți simplu și rapid în magazine partenere de pe tot cuprinsul țării. Această poveste de succes a fost scrisă împreună cu partenerii din retail, iar o parte dintre participanții la eveniment (alături de companie încă de la început) au fost prezenți la „Ziua partenerilor de top”, un eveniment dedicat în totalitate lor și parteneriatului cu PayPoint.

Prin „Ziua partenerilor de top”, PayPoint România a dorit să întărească și mai mult relația cu aceștia, arătându-le aprecierea pentru eforturile depuse de-a lungul colaborării și prezentându-le modul în care funcționează PayPoint. Au mai fost enumerate și analizate provocările pe care aceștia le întâmpină, precum și planurile lor de dezvoltare.

„Succesul parteneriatului dintre PayPoint și comercianții noștri parteneri se bazează pe o comunicare deschisă și onestă. Iar pentru noi este esențial ca această comunicare să funcționeze la fel de bine și în viitor, pentru că ne așteaptă o perioadă cu planuri ambițioase. De aceea am organizat această zi dedicată lor, pentru a ne cunoaște personal, pentru a afla direct ce funcționează și ce putem îmbunătăți” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România

Prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi plătite facturi de utilități (gaz, apă, electricitate, întreținere etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint România, gazdă pentru partenerii săi de top din retail

    icon
  • Felix Crăciunescu este noul Director de IT al PayPoint România

    icon
  • Florin Stoleriu este noul Director de Vânzări al PayPoint România

    icon
  • PayPoint România împlinește 10 ani de operațiuni pe piața locală

    icon