IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Profesioniștii locali vor putea acum să plătească serviciile pe platforma Necesit.ro prin PayPoint

București, 12 mai 2021   PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță un nou parteneriat cu Necesit.ro, platformă ce are ca scop conectarea clienților cu cei mai buni profesioniști l

București, 12 mai 2021

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță un nou parteneriat cu Necesit.ro, platformă ce are ca scop conectarea clienților cu cei mai buni profesioniști locali din România.

Prin acest parteneriat, profesioniștii locali și micile afaceri de pe platforma Necesit.ro își pot plăti rapid și în siguranță facturile pentru lead-urile pe care platforma le oferă, la oricare dintre cele peste 19.000 de terminale PayPoint instalate în magazinele din apropiere. În acest fel, PayPoint își extinde rețeaua de peste 180 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare, prin intermediul cărora colectează peste 100 de milioane de plăți de facturi.

Prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, electricitate etc), contravaloarea rovinietei și a ratelor bancare, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu. Mai mult, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Mii de români caută în fiecare zi pe platforma online Necesit.ro servicii oferite de profesioniști locali. Necesit.ro pune rapid și gratuit în legătură clienți din toată țara cu firme din diverse domenii, de la arhitecți, zugravi, acoperișari, electricieni, instalatori, până la firme de ferestre, servicii de contabilitate, designeri de site-uri web, firme de curățenie, firme de pază și multe alte categorii. La o cerere a unui client se primesc până la 6 oferte de la diferiți profesionisti. Toate firmele care oferă servicii pe Necesit.ro sunt verificate în prealabil și evaluate de clienți după finalizarea fiecărui proiect.

Despre PayPoint România

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, cum ar fi: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Despre Informa Corporation SRL

Informa Corporation SRL, compania care deține platforma Necesit.ro, este prezentă pe piața românească din 2016, și din 2012 pe plan internațional, cu sucursale în alte țări europene (Croația, Slovenia) și în Africa de Sud.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint România celebrează 15 ani de la lansarea Serviciului Plăţi Facturi pe piața locală

    icon
  • PayPoint investește peste 2 milioane de euro în tehnologia utilizată pentru plata facturilor

    icon
  • Facturile emise de Nova ApaServ pot fi plătite prin PayPoint

    icon
  • Clienţii societăţii Vital îşi pot plăti acum facturile prin PayPoint

    icon