IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Facturile emise de Nova ApaServ pot fi plătite prin PayPoint

 Începând cu această lună, locuitorii judeţului Botoşani au la dispoziţie o metodă sigură şi rapidă de plată a facturilor emise de Compania Nova ApaServ. Facilitatea se datorează unui acord de colaborare încheiat între Nova ApaServ, operatorul sisteme

Începând cu această lună, locuitorii judeţului Botoşani au la dispoziţie o metodă sigură şi rapidă de plată a facturilor emise de Compania Nova ApaServ. Facilitatea se datorează unui acord de colaborare încheiat între Nova ApaServ, operatorul sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Botoşani şi PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. Ca urmare a acestui parteneriat, locuitorii au la dispoziţie 180 de puncte de plată pentru achitarea facturii de apă, puncte situate în magazine de proximitate de pe tot cuprinsul judeţului.

Plata facturii de apă prin sistemul PayPoint este simplă, sigură şi comodă: clientul Companiei Nova ApaServ trebuie doar să vină cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, semnalizat prin sigla galbenă; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Plata prin terminalele PayPoint este sigură, fiind autorizată de furnizorii parteneri.

În municipiul Botoşani, PayPoint pune la dispoziţie consumatorilor 44 de terminale instalate în minimarket-uri, supermarketuri şi magazine de proximitate cu program prelungit de lucru. În satele şi comunele din judeţul Botoşani, PayPoint este de asemenea prezent, făcând astfel mult mai simplă plata facturilor pentru localnici. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine partenere pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania. În secţiunea „Localizare comercianţi”, clienţii doar introduc oraşul şi strada, iar harta afişează cele mai apropiate puncte de plată PayPoint. Astfel, botoşănenii pot şti în orice moment care este cel mai apropiat punct de plată în care pot achita facturile simplu, sigur, în doar câteva minute.

Cele 25.000 de tranzacţii realizate lunar prin intermediul terminalelor PayPoint de pe tot cuprinsul judeţului ne confirmă încrederea utilizatorilor în această modalitate de plată. Serviciile noastre sunt disponibile în aproximativ 90% din comunele judeţului Botoşani; acest fapt certifică preferinţa consumatorilor pentru plata prin terminalele PayPoint, deoarece expansiunea reţelei urmăreşte îndeaproape nevoia existentă în teritoriu. Ne bucură semnarea parteneriatului cu Nova ApaServ şi suntem convinşi că tot mai mulţi localnici vor prefera modalitatea de plată oferită de PayPoint.”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint România.

Despre colaborarea cu PayPoint, Gabriel Cîrlan directorul general al Companiei Nova ApaServ, a declarat: „Am semnat parteneriatul cu PayPoint România deoarece am identificat aici o posibilitate foarte bună de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri, mai ales a celor cu un program încărcat, care apreciază foarte mult economia de timp realizată prin această modalitate de plată.”

În plus faţă de facturile aparţinând Companiei Nova ApaServ, tot prin intermediul terminalelor PayPoint, botoşănenii îşi mai pot plăti facturile de gaz, curent electric, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, pot realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 7.000 de terminale pe tot cuprinsul ţării, iar compania are încheiate contracte cu 58 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare. De asemenea, lista serviciilor şi partenerilor PayPoint este disponibilă pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint România celebrează 15 ani de la lansarea Serviciului Plăţi Facturi pe piața locală

    icon
  • PayPoint investește peste 2 milioane de euro în tehnologia utilizată pentru plata facturilor

    icon
  • Facturile emise de Nova ApaServ pot fi plătite prin PayPoint

    icon
  • Clienţii societăţii Vital îşi pot plăti acum facturile prin PayPoint

    icon