IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Clienţii societăţii Vital îşi pot plăti acum facturile prin PayPoint

Abonaţii SC VITAL SA au la dispoziţie, începând cu această lună, o nouă modalitate de plată a facturilor la apă şi canalizare, prin intermediul PayPoint. Totul în urma unui acord de colaborare semnat între PayPoint România, principalul operator de plăţi în

Abonaţii SC VITAL SA au la dispoziţie, începând cu această lună, o nouă modalitate de plată a facturilor la apă şi canalizare, prin intermediul PayPoint. Totul în urma unui acord de colaborare semnat între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi SC VITAL SA, furnizor de servicii de alimentare cu apă şi de canalizare din judeţul Maramureş. Ca urmare a acestui parteneriat, maramureşenii au la dispoziţie 145 puncte de plată PayPoint situate în magazine de pe tot cuprinsul judeţului, pentru plata facturilor de apă emise de SC VITAL SA.

Modalitatea de plată a facturii prin sistemul PayPoint este simplă, sigură şi comodă: clientul SC VITAL SA trebuie doar să meargă cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Operaţiunea durează doar câteva minute, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţii facturilor. Plata prin terminalele PayPoint este sigură, fiind autorizată de furnizorii parteneri. Acest serviciu este pus gratuit la dispoziţia clienţilor, fără a se percepe vreun comision din partea celor două societăţi.

În municipiul Baia Mare, PayPoint pune la dispoziţie consumatorilor peste 60 de terminale instalate în minimarket-uri, supermarketuri şi magazine de proximitate cu program prelungit de lucru. În satele şi comunele din judeţul Maramureş, PayPoint este de asemenea prezent, făcând astfel mult mai simplă plata facturilor pentru localnici. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine partenere pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania. În secţiunea „Localizare comercianţi”, clienţii doar introduc oraşul şi strada, iar harta afişează cele mai apropiate puncte de plată PayPoint. Astfel maramureşenii pot şti în orice moment care este cel mai apropiat punct de plată în care pot achita facturile simplu, sigur, în doar câteva minute.

„În judeţul Maramureş se realizează lunar aproximativ 25.000 de plăţi prin PayPoint, remarcându-se de la lună la lună creşterea numărului localnicilor care au ales să îşi plătească facturile rapid şi comod, odată cu realizarea cumpărăturilor zilnice. Ne bucură încrederea maramureşenilor în sistemul PayPoint şi dorim să îi asigurăm că ne concentrăm atenţia în continuare pe creşterea numărului de terminale disponibile în judeţ, dar şi pe extinderea gamei de servicii puse la dispoziţia lor”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint România.

Despre colaborarea cu PayPoint, Geza Gasparik, director general SC VITAL SA a declarat: „Satisfacţia şi confortul clienţilor noştri sunt prioritare pentru noi iar parteneriatul cu PayPoint răspunde cu succes acestor nevoi. Dincolo de furnizarea unor servicii de calitate, ne dorim să scurtăm şi timpul pe care maramureşenii îl alocă plăţii facturilor. Faptul că acum pot efectua aceste plăţi în magazinele din apropierea locuinţei lor, sigur şi rapid, este un mare avantaj de pe urma căruia maramureşenii vor beneficia cu siguranţă.”

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
 • PayPoint România celebrează 15 ani de la lansarea Serviciului Plăţi Facturi pe piața locală

  icon
 • PayPoint investește peste 2 milioane de euro în tehnologia utilizată pentru plata facturilor

  icon
 • Facturile emise de Nova ApaServ pot fi plătite prin PayPoint

  icon
 • Clienţii societăţii Vital îşi pot plăti acum facturile prin PayPoint

  icon