IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Facturile Blue Planet Services pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

  Bucureşti, 23 ianuarie 2020 –.Locuitorii din Chiajna și Popești Leordeni scapă de grija cozilor interminabile pentru plata facturilor la salubritate. Acest lucru se datorează parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în

Bucureşti, 23 ianuarie 2020 .Locuitorii din Chiajna și Popești Leordeni scapă de grija cozilor interminabile pentru plata facturilor la salubritate. Acest lucru se datorează parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Blue Planet Services, furnizorul de servicii de salubritate.

Clienții companiei Blue Planet Services își pot achita facturile pentru serviciile de salubritate, în oricare dintre cele peste 18.000 de magazine partenere PayPoint din țară. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie să meargă cu factura în magazinul unde se găsește un terminal PayPoint, vânzătorul va scana codul de bare de pe factură și va încasa valoarea acesteia în numerar. Tranzacția se realizează pe loc, iar clientului îi este înmânată o chitanță ca dovadă a plății efectuate.

Plata facturilor devine sigură și rapidă în oricare dintre cele peste 18.000 de puncte PayPoint disponibile în toată țara. Majoritatea au program de funcționare prelungit, în weekenduri și chiar și în perioada sărbătorilor.

Utilizatorii pot căuta cele mai accesibile locații PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
 • Parteneriat PayPoint și MyBloc pentru plata digitală a facturilor la întreținere

  icon
 • Profesioniștii locali vor putea acum să plătească serviciile pe platforma Necesit.ro prin PayPoint

  icon
 • Facturile Blue Planet Services pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

  icon
 • PayPoint România și Rosal Grup anunță semnarea unui acord de colaborare

  icon