IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

Parteneriat PayPoint și MyBloc pentru plata digitală a facturilor la întreținere

PayPoint România și MyBloc încheie un parteneriat care simplifică modul în care locatarii își pot plăti facturile lunare de întreținere, accelerând digitalizarea asociațiilor de proprietari.   PayPoint România, principalul operator de plăţi în numera

PayPoint România și MyBloc încheie un parteneriat care simplifică modul în care locatarii își pot plăti facturile lunare de întreținere, accelerând digitalizarea asociațiilor de proprietari.

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, își extinde astfel rețeaua locală, ce numără în prezent peste 180 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare.

Astfel, locatarii ce folosesc platforma online MyBloc au posibilitatea de a-și achita facturile de întreținere simplu şi rapid, la unul dintre cele peste 19.000 de terminale PayPoint instalate în magazinele din proximitate sau prin intermediul aplicației PayPoint. Pentru a achita factura, clienții trebuie să se prezinte cu documentul ce conține codul de bare în orice magazin care are afișat semnul galben PayPoint. Serviciul este gratuit, consumatorii nefiind condiţionaţi de plata unor comisioane suplimentare sau de achiziţionarea unor articole din magazine.

Prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, electricitate etc), contravaloarea rovinietei și a ratelor bancare, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu. Mai mult, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Aplicația MyBloc oferă servicii complete de administrare tehnică, administrare contabilă, casierie și platformă online pentru locatari și își propune să accelereze digitalizarea acestei arii. Locatarii care folosesc aplicația au acces online, direct de pe telefonul mobil sau laptop, la avizierul online, pot face plata chiriei sau pot actualiza indexul la apometre. De asemenea, prin intermediul aplicației MyBloc, aceștia pot ține evidența plăților și sunt mereu la curent cu ce se întâmplă în blocul în care locuiesc.

Despre PayPoint România

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, cum ar fi: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Despre Larotech Solution SRL

Larotech Solution SRL este compania care a dezvoltat în 2020 aplicația MyBloc, ce oferă servicii complete de administrare tehnică, administrare contabilă, casierie și platformă online pentru locatari.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
 • PayPoint România celebrează 15 ani de la lansarea Serviciului Plăţi Facturi pe piața locală

  icon
 • PayPoint investește peste 2 milioane de euro în tehnologia utilizată pentru plata facturilor

  icon
 • Facturile emise de Nova ApaServ pot fi plătite prin PayPoint

  icon
 • Clienţii societăţii Vital îşi pot plăti acum facturile prin PayPoint

  icon