IE is not supported! Please open this website in other browser.

article image
30 septembrie 2021

PayPoint România și Rosal Grup anunță semnarea unui acord de colaborare

  Noul parteneriat dintre PayPoint și Rosal Grup facilitează plata facturilor pentru salubritate      Bucureşti, 23 ianuarie 2020 –  La începutul acestui an, PayPoint România anunță parteneriatul cu Rosal Grup, una dintre cele mai

 

Noul parteneriat dintre PayPoint și Rosal Grup

facilitează plata facturilor pentru salubritate

 

Bucureşti, 23 ianuarie 2020 La începutul acestui an, PayPoint România anunță parteneriatul cu Rosal Grup, una dintre cele mai mari companii de salubrizare din România, în vederea reducerii timpului de plată al facturilor pentru toți beneficiarii serviciilor Rosal.

Serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup pot fi plătite în cel mai apropiat magazin partener PayPoint România. Vestea li se adresează tuturor consumatorilor din București, Cluj, Giurgiu, Urziceni, Popești, Ploiești, dar și din regiunile rurale din județul Prahova în care compania își desfășoară activitatea.

Plata facturilor nu a fost niciodată mai simplă. Tot ce trebuie să facă clientul este să se prezinte cu factura în oricare dintre magazinele partenere PayPoint. Vânzătorul scanează codul de bare existent pe factură, încasează numerarul și eliberează chitanța. Accesibil, sigur și rapid. Nu se percepe comision, iar clientul nu are obligatia de a achizitiona alte articole din magazinul partener.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. Pe lângă achitarea facturilor pentru serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup, clienții pot efectua și alte plăți, precum: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Lista completă a furnizorilor și a locațiilor partenere se găsește pe site-ul oficial PayPoint, la adresa www.paypoint.com/romania.

Te-ar mai putea interesa și...

Vezi toate articolele
  • PayPoint România celebrează 15 ani de la lansarea Serviciului Plăţi Facturi pe piața locală

    icon
  • PayPoint investește peste 2 milioane de euro în tehnologia utilizată pentru plata facturilor

    icon
  • Facturile emise de Nova ApaServ pot fi plătite prin PayPoint

    icon
  • Clienţii societăţii Vital îşi pot plăti acum facturile prin PayPoint

    icon